Maria Galland

null

Art de PeauПрофесионална луксозна терапия със златен прашец и хайвер. Отговорът на трите основни симптома на остаряване на кожата – загуба на еластичност, хранителен дефицит, образуване на бръчки.

Ligne Purete – Линия за дълбоко почистване, подходяща за мазна, проблемна и себорейна кожа. Комбинацията от активни формули има антивъзпалително действие, контролира омазняването, успокоява и възстановява кожата, тенът е равномерен и свеж.

Modelling Masque – Патентована формула, създадена от самата Maria Galland. Резултатът е изключителен лифтинг ефект, видим веднага след процедурата. Програмата е разработена в три професионални линии: подмладяване, блясък и хидратация.

Emphyteose – Изключителна техника на масажа и уникалната Cocoon masque даряват на кожата ви несравнима нежност и блясък. Програмата е разработена в няколко професионални линии – хидратация, лифтинг ефект, подмладяване.

Profilift 3D – Уникално научно постижение на лаборатории Maria Galland – новата линия взима на прицел всички симптоми, свързани със загубата на еластичност и младост. Благодарение на своето  3D действие реструктурира лицето, възстановява жизнените сили и младостта на кожата.

Lhomme Galland – Продуктите и терапията са разработени съобразно специфичните нужди на мъжката кожа. Много често тя е раздразнена, дехидратирана и чувствителна от ежедневното бръснене, външни влияния и недостатъчни грижи. L’homme Galland успокоява, хидратира и защитава кожата, като оставя неповторимо усещане за комфорт и свежест.

Hydraluxe – Терапиите комбинират високо ефективни и специфични активни комплекси за оптимална хидратация и клетъчна защита, патентовани формули за незабавен и продължителен резултат, фини е леки структури за бърза абсорбация от кожата и свеж, цветен аромат.

Таласотерапия за очен контур – Освежаваща и енергийна лифтинг терапия за възстановяване блясъка и виталността на зоната около очния контур. Белезите от умора и стрес са изтрити, тъмните кръгове и торбичките са видимо елиминирани.