Thal`ion

null

THALI`SOURCE – Подложена всеки ден на атаките на времето – студ, жега, UV лъчи, вашата кожа започва да страда и да губи своята виталност и свежест. Появяват се първите бръчки. Препоръчваме ви тази терапия за хидратация и подхранване, за да възстановите младежкия вид на кожата. Патентованите професионални формули, богати на оцеозоми, витамини, аминокиселини и минерали ще снабдят кожата с влага, липиди и тонус.

ALGO`PURПрофесионална терапия за тотално чиста кожа. Разработена на основата на морски себозоми и екстракт от хмел с цел да нормализира мастната секреция, да почисти порите в дълбочина и да възстанови блясъка на кожата. Програмата е подходяща за млада и проблемна кожа с акне.

OLIGO`ZEN – SOS терапия за незабавно успокояване и облекчаване и на най-деликатната и чувствителна кожа. Оцеозомите от Фукус Спиралис и Хондрус Криспус елиминират възпаленията, стимулират клетъчната регенерация и естествения механизъм за защита на кожата.

ALGO`LIFT – Терапията забавя процесите на остаряване на кожата и изглажда бръчките. Новата уникална формула от 100% естествени съставки дарява комфорт и влага – само след една процедура кожата сияе подмладена и тонизирана.

HYDRA`LIFT – Програма с естествен морски колаген, подходяща за всички типове кожа. Оригинална формула  от интензивен серум  с морска вода  и кадифена маска с незабавен и продължителен хидратиращ ефект, към който се прибавя и ефекта на блясък и лифтинг.

OLIGO`CONTOUR  – Скъпоценните терапии за очния контур се борят с първите белези на остаряване на кожата. Едновременно богати и деликатни, продуктите от тази линия отстраняват торбичките и тъмните кръгове от очите, често дължащи се на преумора и стрес.

OLIGO`OXYGEN – Терапията за регенерация и снабдяване с кислород е създадена, за да противодейства на вредните ефекти от замърсяването на околната среда, стреса и UV лъчите. Ще открие истинската красота на вашата кожа, като освободи клетките от токсини и ги насити с кислород и морски минерали.