ОТСЛАБВАЩИ ПРОЦЕДУРИ

null

ТАЛАСОТЕРАПИЯ – Програмите за отслабване на Thal`ion са разработени с изключително активни патентовани комплекси от микронизирани морски водорасли. Основата на вашата програма за отслабване е в използването на висококонцентрирани екстракти от водораслите Фукус и Ламинария. Изключително богати на йод, водораслите елиминират натрупаните токсини, топят мазнините и снабдяват организма с ценни минерали и микроелементи.

CELLU`CONTOUR Уникална процедура, съчетаваща ефективността на активните формули и релаксацията от специфичните масажи, разработени от Thal`ion.

Modelling masque –  моделиращата маска за тяло е патентован продукт на лаборатории Maria Galland. ЕфектЪТ е поразителен още от първата процедура – проблемните зони са стегнати и оформени, а кожата е мека, гладка и сияйна.

Emphyteose – изключителна терапия, която комбинира ефективните формули на Maria Galland за отслабване с хармонична програма от масажни движения за да скулптират фигурата.

Терапия Grey – благодарение на свойствата на микроелементите, терапията включва  комплексна и завършена маска на цялото тяло със сива глина с отслабващи и детоксикираши свойства.

STS System

Комбиниран апарат за тяло, който включва най-ефективните методи за борба с целулита, отслабване и оформяне на тялото. Могат да се комбинират помежду си или с други процедури за тяло.

Ултразвук (УЗ)механични звукови вибрации с висока честота. Подобрява кръвната циркулация и клетъчния метаболизъм,  разгражда мастните натрупвания.

Йонтофореза – метод, използващ галваничен ток за въвеждане на активни съставки в дълбоките слоеве на кожата.

НИСТ – контролирана вакуумна терапия. Засилва циркулацията на кръвта и лимфата, силен лимфен дренаж, разбива мастните депа, ексфолииращ ефект.

Електропореза (MFM)средночестотни токове. Предизвикват образуването на малки отвори в мембраните на клетките и подсилват проникването на  активни субстанции през тях, силен тонизиращ ефект върху мускулите.

Фототерапия – основава се на приложението на различни светлини с различна дължина на вълната (цветове) върху кожата с терапевтична цел. Светлината взаимодейства директно с тъканите, като стимулира определени забавени или спрени функции и забавя ускорените.

Червена светлина – биостимулиращ ефект, увеличава микро-циркулицията  и метаболизма.